Bestuursrecht

Vaste prijs afspreken

Heeft u een besluit van een bestuursorgaan ontvangen waar u het niet mee eens bent? Dan is het mogelijk om bezwaar in te dienen. In sommige gevallen kan het daarbij wenselijk zijn u te laten bijstaan door een professionele advocaat. U hoeft daarbij niet bang te zijn voor de kosten, want bij ons is het mogelijk van te voren een vaste prijs af te spreken. Zo zit u nooit achteraf met onverwachte hoge kosten.

Op het gebied van het bestuursrecht zouden wij u graag bijstaan bij onder andere de volgende onderwerpen:

  • indienen van een handhavingsverzoek;
  • indienen van een zienswijze;
  • bezwaarprocedure (bijv. afwijzing van een vergunning of een bestuurlijke boete);
  • beroepsprocedure;
  • voorlopige voorziening bij rechtbank.

Voor verschillende werkzaamheden kunt u bij ons een vaste prijs afspreken. Zo kunnen wij u helpen met het indienen van een handhavingsverzoek voor een vast tarief van €250,00. Of kunnen wij u bijstaan in een bezwaarprocedure bij de afwijzing van een vergunning voor een vast tarief van €1250,00.  Staat uw probleem hier niet tussen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een scherpe offerte op maat.

Voor meer informatie over de verschillende rechtsgebieden kunt u onze website www.vanderzwanadvocaten.nl bekijken. Daarnaast kunt u contact met ons kantoor opnemen, zodat wij voor u een prijsafspraak op maat kunnen voorstellen.

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan.

Over ons

Zwan Advocaten is een advocatenkantoor in Den Haag dat is gespecialiseerd in aansprakelijkheid, verzekeringen en letselschade.